Пријавување за Детска Лига 2022

Објавено на 08 Февруари, 2022 во Вести, Детски лиги


Ве информираме дека во тек е пријавувањето за ФФМ Детска Лига 2022 која оваа сезона ќе се одигра во скратен формат.

Сите потребни документи се наведени во пријавата за учество со забелешка дека истите се однесуваат само за клубови кои се пријавуваат за прв пат. За клубови кои веќе учествувале, освен пријавата, доволни се само документите наведени под точка 1 во неа.

Секој заинтересиран клуб зависно во која од наведените категории спаѓа, треба уредно пополнетата пријава(заедно со останатите потребни документи) да ја достави до координаторот на регионот за кој клубот го пријавува своето учество.

Северен регион: viktorpale@hotmail.com и predragmitkovski@icloud.com

Западен регион: isa.emurli.75@gmail.com

Југозападен регион: ofsohridffm@hotmail.com

Преспанско пелагониски регион: lazegastarov@yahoo.com

Централен регион: ilijastojanov24@gmail.com

Источен регион: angelco_g@yahoo.com

Пријавувањето завршува на 15.02.2022. Задоцнети пријави нема да се земаат во предвид поради што ве молиме да го имате во предвид дадениот рок.

Пријава за учество Детски лиги 2022.doc    
   
А репрезентација