Примени кандидати во спортска академија 2022-2023

Објавено на 13 Јуни, 2022 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение може да го преземете списокот на кандидати кои се примени во спортската академија 2022/2023. 

Список на кандидати примени во спортска акедемија 2022-2023.pdf    
   
Актуелности

26.02.2024    Антидопинг

ФФМ организираше две антидопинг работилници

Работилниците беа организирани за македонските репрезентативки од А селекцијата и младите репрезентативци до 17 години. ...

Календар
А репрезентација