Прва футсал лига

Резултати од минатото коло

19:00 03.12.2022
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
3 - 3
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес
20:30 02.12.2022
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ
9 - 3
КМФ ЕНХАЛОН 2020
19:00 03.12.2022
КМФ ПРОЕКТ
3 - 2
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
13:00 04.12.2022
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
10 - 4
КМФ ФОРЦА 2015
19:30 01.12.2022
КМФ КАРАДАКУ
3 - 2
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ

Следно коло

18:30 09.12.2022
КМФ КАРАДАКУ
-
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
19:15 12.12.2022
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ
-
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
20:00 11.12.2022
КМФ ФОРЦА 2015
-
КМФ ПРОЕКТ
19:00 10.12.2022
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
-
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ
20:30 09.12.2022
КМФ ЕНХАЛОН 2020
-
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес

Табела - Прва футсал лига - Коло 10

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес 4 10 4 2 4 10 14
КМФ ЕНХАЛОН 2020 10 10 2 0 8 -33 6
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ 2 10 9 0 1 32 27
КМФ ФОРЦА 2015 8 10 2 1 7 -18 7
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ 5 10 3 2 5 -8 11
КМФ КАРАДАКУ 6 10 3 2 5 -12 11
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 9 10 1 3 6 -15 6
КМФ ПРОЕКТ 1 10 9 0 1 41 27
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ 3 10 8 0 2 24 24
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 7 10 3 2 5 -21 11
А репрезентација