Распоред на натпревари во Втора МФЛ - натпреварувачка сезона 2022-2023

Објавено на 28 Јули, 2022 во Втора МФЛ, Вести


Во „Куќа на фудбалот“ со извлекување беше одреден распоредот на натпревари за новата сезона 2022/23 во ВТОРА МФЛ.

Во продолжение, комплетниот распоред на натпреварите :

Copy of Втора МФЛ 2022-2023-1
   
   
А репрезентација