Распоред за селектирање за Спортска Академија 2019

Објавено на 18 Април, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение распоредот за селектирање за СПОРТСКА АКАДЕМИЈА 2019:

СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА 2019.pptx    
   
А репрезентација