Распоред за селектирање за Спортска Академија за 2021 година

Објавено на 07 Мај, 2021 во Вести


Документот во продолжение ги содржи сите потребни информации за пријавување за селектирање во фудбалските паралелки од Спортската Академија за 2021 година:

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2021.pdf    
   
А репрезентација