Распоред за селектирање за Спортската Академија за учебната 2024 2025

Објавено на 22 Април, 2024 во Вести


Во продолжение можете да го погледнете распоредот за селектирање за Спортската Академија за учебната 2024 2025


СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА 2022 за учебна 2024-25 - РАСПОРЕД.pptx 




   
   
А репрезентација