Содржини

29.05.2022   Репрезентации - До 21 год

Лука Станковски: Македонија посакува победа над Ерменија

Младата репрезентација на Македонија до 21 година ги продолжува подготовките за претстојните предизвици од квалификацискиот циклус за пласман на Европско првенство што ќе се одржи во Романија и Грузија 2023 година.

Календар
А репрезентација