Содржини

29.08.2019   Репрезентации - А репрезентација жени

Женската А репрезентација новиот квалификациски циклус го отвора со гостување во Австрија

Селекторот Кирил Изов ги одреди фудбалерките кои ќе и се спротивстават на Австрија во Виена. Македонската репрезентација ја предводи капитенката Наташа Андонова.

Календар
А репрезентација