Содржини

22.04.2021   Репрезентации - До 17 год

Македонија до 17 поразена од Црна Гора на вториот контролен натпревар

Младата репрезентација на Македонија загуби од соодветната селекција на Црна Гора во рамките на вториот контролен натпревар одигран меѓу овие две селекции.

20.04.2021   Репрезентации - До 17 год

Македонија до 17 години: Нерешено против Црна Гора на првиот контролен меч

Репрезентацијата на Македонија до 17 години одигра нерешено против соодветната селекција на Црна Гора во рамките на првиот контролен натпревар одигран меѓу овие две селекции.

15.04.2021   Репрезентации - До 19 год

Македонија до 19 години одигра нерешено против Црна Гора на вториот контролен меч

Репрезентацијата на Македонија до 19 години одигра нерешено 1:1 против соодветната селекција на Црна Гора во рамките на вториот контролен меч одигран на тренинг центарот „ Петар Милошевски “.

13.04.2021   Репрезентации - До 19 год

Репрезентација до 19 години: Победа против Црна Гора на првиот контролен натпревар

Репрезентацијата на Македонија до 19 години славеше победа против Црна Гора во рамките на првата контролна средба одиграна меѓу овие две селекции.

Календар
А репрезентација