Резултати од селектирање за ФФМ Академија 2006. - втор круг

Објавено на 29 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултати од селектирањето за ФФМ АКАДЕМИЈА 2006. за 2019 година -  Втор круг:

Резултати селектирање 2006 ВТОР КРУГ 2019.pdf    
   
А репрезентација