Резултати од селектирање за спортска академија (прв круг) и распоред за селектирање (втор круг)

Објавено на 20 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултати од СЕЛЕКТИРАЊЕ за спортска академија (прв круг) и распоред на селектирање за спортска академија (втор круг):

Селектирање СПОРТСКА АКАДЕМИЈА 2019 Резултати ПРВ КРУГ (2).pdf 

СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА 2019 ВТОР КРУГ.pdf    
   
А репрезентација