Се одложуваат натпреварите од првото коло во ВМФЛ

Објавено на 10 Август, 2022 во Втора МФЛ, Вести


Комисијата за натпреварување при ФФМ донесе одлука со која се одложуваат натпреварите од првото коло на ВМФЛ.

Комисијата за натпреварување дополнително ќе го одреди терминот за одигрување на одложените натпреварите од првото коло во ВМФЛ.   
   
А репрезентација