Селектирање за Академија на ФФМ - Трет круг и список на фудбалери за трет круг

Објавено на 30 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение преглед на селектирањето за Академија на ФФМ - Трет круг и список на фудбалери за трет круг: 

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2019 - ФУДБАЛЕРИ РОДЕНИ 2006 ТРЕТ КРУГ.pdf 

СПИСОК на фудбалери 2006 кои од прв круг се квалификувале директно во трет круг.xlsx 

СПИСОК од втор во трет круг 2006.xlsx    
   
А репрезентација