Следете ги во живо натпреварите на футсал репрезентацијата во Полска

Објавено на 04 Јануари, 2015 во Футсал


Првиот натпревар од футсал турнирот во Полска, кој се игра помеѓу Македонија и Молдавија на 4. јануари со почеток во 17.00 часот, ќе можете да го проследите во живо на следниот линк: https://www.youtube.com/watch?v=aPYyEm_hNaQ (копирајте го линкот и внесете во вашиот пребарувач доколку автоматски не се поврзете со кликнување).

Линкот ќе биде активен од 16.30 часот.   
   
А репрезентација