Список на пријавени фудбалери (2006) за селектирање во фудбалската Академија

Објавено на 08 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на пријавени фудбалери родени 2006. година за селектирање во фудбалската Академија:

СПИСОК на пријавени фудбалери за селектирање (фудбалери родени 2006).pdf    
   
А репрезентација