Структура на ФФМ

Објавено на 10 Јуни, 2014 во
ОРГАНИЗАЦИОНА ПОСТАВЕНОСТ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА НА ФФМ.pdf 


 УПРАВЕН ОДБОР


             

             

             

             

             

              

             

              

             

             

              

             

   
   
Актуелности
Календар

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација