Тренинг на А репрезентацијата во Луксембург - ФОТО

Објавено на 04 Септември, 2015 во Вести, Вести

   
   
Актуелности

26.02.2024    Антидопинг

ФФМ организираше две антидопинг работилници

Работилниците беа организирани за македонските репрезентативки од А селекцијата и младите репрезентативци до 17 години. ...

Календар
А репрезентација