Содржини

10.09.2021   Вести

На турнир во Скопје, Македонија до 17 години против Србија и Кипар

Фудбалската федерација на Македонија од 10. до 16. септември организатор на турнир за репрезентации до 17 години.

Календар

17 Сеп

20:00 Англија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Светско

21 Сеп

18:00 Македонија - Австрија
    Женска А репрезентација квалификации за Светско

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација