Видео: Македонија - Црна Гора 4:1

Објавено на 13 Ноември, 2015 во Вести, Вести

Во продолжение погледнете ги најинтересните моменти од победата на репрезентацијата на Македонија против Црна Гора.   
   
А репрезентација