Започна новата сезона на детските лиги

Објавено на 23 Септември, 2014 во Детски лиги

Изминатиот викенд одиграни натпреварите во 5 региони во детските лиги со што беше означен стартот на новата сезона.

Повторо многу возбуда и расположени стрелци. Следниот викенд започнуваат  натпреварите и во Северниот и Југоисточниот регион со што ФФМ повторно ја искажува својата грижа за најмладите овозможувајќи организиран систем на натпреварување на сите надежи родени од 2001 до 2006та година.     

1 коло ЗР

1 коло ЗР.pdf 

Состави ЗР.doc 


2 коло ИР

ИР - 2 коло.pdf 

Состави ИР.docx 


1 коло ДФЛ ЈЗР

ЈЗР 1 коло.pdf 

Извештај Прво коло ДФЛ ЈЗР.docx 

1 коло ППР

ППР 1 коло.pdf 

Состави ППР.pdf 

1 коло ЦР

ЦР 1 коло.pdf 

ЦР 1 коло.pdf 

Извештај за 1 коло.pdf 
   
   
А репрезентација