Зимски преоден рок за фудбалери

Објавено на 14 Јануари, 2022 во Вести


Фудбалската Федерација на Македонија ги информира сите заинтересирани страни дека согласно одлуката на У.О. на ФФМ, зимскиот преоден рок за фудбалери започнува на 15.01.2022, а ќе заврши на 11.02.2022 во 24.00 часот. Ги упатуваме клубовите кои имаат пристап до ФИФА ТМС платформата да ја користат за трансфер на фудбалери. Останатите да се обратат на следните електронски адреси:

nikolce.petrovski@ffm.com.mk

mario.gjurcinovski@ffm.com.mk
   
   
А репрезентација