First Futsal League

Резултати од минатото коло

16:00 24.12.2022
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
3 - 2
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
13:30 25.12.2022
КМФ КАРАДАКУ
3 - 4
КМФ ПРОЕКТ
20:00 26.12.2022
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ
1 - 3
КМФ ШКУПИ 1927 ДОО (ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ)
18:00 25.12.2022
КМФ ФОРЦА 2015
2 - 4
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес
18:00 25.12.2022
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
19 - 3
КМФ ЕНХАЛОН 2020

Следно коло

20:00 12.02.2023
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
-
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
20:30 10.02.2023
КМФ ЕНХАЛОН 2020
-
КМФ ФОРЦА 2015
19:00 11.02.2023
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес
-
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ
08.02.2023
КМФ ШКУПИ 1927 ДОО (ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ)
-
КМФ КАРАДАКУ
20:00 12.02.2023
КМФ ПРОЕКТ
-
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА

Табела - First Futsal League - Коло 13

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес 4 13 5 3 5 11 18
КМФ ЕНХАЛОН 2020 10 13 2 1 10 -55 7
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ 1 13 12 0 1 50 36
КМФ ФОРЦА 2015 9 13 2 1 10 -30 7
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ 8 13 3 2 8 -16 11
КМФ КАРАДАКУ 5 13 5 2 6 -6 17
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 7 13 3 3 7 -14 12
КМФ ПРОЕКТ 2 13 12 0 1 49 36
КМФ ШКУПИ 1927 ДОО (ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ) 3 13 10 0 3 32 30
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 6 13 4 2 7 -21 14
A National Team