First Macedonian Football League

Резултати од минатото коло

13:00 14.12.2021
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
1 - 0
ФК РЕНОВА
13:00 11.12.2021
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци
1 - 3
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
13:00 12.12.2021
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 2
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
13:00 12.12.2021
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
1 - 0
ФК ПЕЛИСТЕР
13:00 12.12.2021
ФК БОРЕЦ 1919
0 - 3
ФК ШКУПИ- 1927
13:00 12.12.2021
ФК ШКЕНДИЈА
1 - 0
ФК СКОПЈЕ

Следно коло

14:00 13.02.2022
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
14:00 13.02.2022
ФК СКОПЈЕ
-
ФК БОРЕЦ 1919
14:00 13.02.2022
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
14:00 13.02.2022
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК РАБОТНИЧКИ
14:00 13.02.2022
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци
14:00 13.02.2022
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК РЕНОВА

Табела - First Macedonian Football League - Коло 18

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 2 18 10 5 3 10 35
ФК РАБОТНИЧКИ 8 18 6 4 8 -6 22
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци 10 18 3 6 9 -7 15
ФК РЕНОВА 5 18 7 6 5 9 27
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 4 18 8 5 5 2 29
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 6 18 8 3 7 -4 27
ФК ПЕЛИСТЕР 12 18 0 5 13 -23 5
ФК ШКУПИ- 1927 1 18 13 3 2 32 42
ФК СКОПЈЕ 9 18 5 5 8 -9 20
ФК ШКЕНДИЈА 3 18 9 7 2 14 34
ФК БОРЕЦ 1919 11 18 3 3 12 -18 12
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 7 18 6 8 4 0 26
A National Team