Делегирање 12 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 19 Ноември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 12 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

12 коло Втора МФЛ Исток Сл.лица.pdf 

12 коло Втора МФЛ Запад Сл. лица.pdf    
   
А репрезентација