Содржини

07.06.2024   А репрезентација - Вести

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

Како докажан филантроп Комерцијална банка ја продолжува соработката со Фудбалската федерација на Македонија со нов тригодишен договор за спонзорство, кој ќе обезбеди поддршка за развој и успеси на македонскиот фудбал.

Календар
А репрезентација