Прва МФЛ

Резултати од минатото коло

15:00 26.09.2021
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
1 - 1
ФК ШКЕНДИЈА
15:00 26.09.2021
ФК БОРЕЦ 1919
0 - 2
ФК СКОПЈЕ
18:00 26.09.2021
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
1 - 3
ФК ШКУПИ- 1927
15:00 26.09.2021
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 1
ФК ПЕЛИСТЕР
15:00 26.09.2021
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци
3 - 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
15:00 26.09.2021
ФК РЕНОВА
5 - 2
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Следно коло

15:00 02.10.2021
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
15:00 02.10.2021
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РЕНОВА
15:00 02.10.2021
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци
15:00 03.10.2021
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК РАБОТНИЧКИ
15:00 02.10.2021
ФК СКОПЈЕ
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
15:00 02.10.2021
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК БОРЕЦ 1919

Табела - Прва МФЛ - Коло 8

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 4 8 4 2 2 5 14
ФК РАБОТНИЧКИ 3 8 4 3 1 4 15
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци 11 8 1 2 5 -5 5
ФК РЕНОВА 2 8 5 2 1 8 17
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 7 8 2 4 2 -2 10
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 8 8 3 0 5 -8 9
ФК ПЕЛИСТЕР 12 8 0 3 5 -6 3
ФК ШКУПИ- 1927 1 8 5 2 1 10 17
ФК СКОПЈЕ 9 8 2 2 4 -7 8
ФК ШКЕНДИЈА 6 8 2 5 1 5 11
ФК БОРЕЦ 1919 10 8 2 1 5 -7 7
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 5 8 3 4 1 3 13
А репрезентација