Делегирање 6 коло младински лиги, сезона 2018/19

Објавено на 12 Октомври, 2018 во Младински Лиги, Млади делегирање


   
   
Актуелности

26.02.2024    Антидопинг

ФФМ организираше две антидопинг работилници

Работилниците беа организирани за македонските репрезентативки од А селекцијата и младите репрезентативци до 17 години. ...

Календар
А репрезентација