Информација за тренерски курс за УЕФА А диплома

Објавено на 03 Септември, 2019 во Вести, Семинари


Центарот за Едукација при Фудбалската Федерација на Македонија ве информира дека: 

Уписот за УЕФА A Диплома е затвроен и групата е формирана и сите места се пополнети, примените кандидати ќе бидат известени по мејл за термините на одржување на семинарите. Пријавите кои ќе стигнат дополнително, ќе бидат префлрени за следната група на кандидати.
   
   
А репрезентација