Извлекување на парови 1/8 финале Куп на Македонија во младински категории

Објавено на 14 Септември, 2017 во Младински Куп


Младинската комисија на ФФМ на 14. септември организираше извлекување на парови за 1/8 финални натпревари на Куп на Македонија во сите младински категории за натпреварувачка сезона 2017/18.

Во продолжение сите информации за паровите по категории и датумите на одигрување на натпреварите:

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ 27-28.9.2017.pdf 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ МЛАДИНЦИ 27-28.9.2017.pdf 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ 2004 ПЕТЛИЊА 27-28.9.2017.pdf 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ ПИОНЕРИ 27-28.9.2017.pdf 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ КАДЕТИ 27-28.9.2017.pdf 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ 2003 ПЕТЛИЊА 27-28.9.2017.pdf    
   
А репрезентација