Селектирање за ФФМ - УЕФА Академија, генерација 2007 за Струмица и Штип

Објавено на 14 Септември, 2020 во Вести, Фудбалска академија


Фудбалската федерација на Македонија ве информира дека започнува селектирањето за ФФМ / УЕФА Академијата (генерација 2007) за општина Струмица и Штип.

Во продолжение преземете го списокот за селектирање и изјавата за одговорност.

Список селектирање 2007 Струмица финален.pdf  

ИЗЈАВА - Академија.pdf 
   
   
А репрезентација