Селектирање за спортска Академија

Објавено на 02 Јуни, 2020 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение преземете го распоредот за селектирање за спортска Академија за 2020/2021.

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2020.pdf 

   
   
А репрезентација