Содржини

06.04.2016   А репрезентација - Вести

Интервју со Игор Ангеловски, селектор на А репрезентацијата на Македонија

Со селекторот на А репрезентацијата на Македонија, Игор Ангеловски разговаравме по завршувањето на двата контролни натпревари на Македонија против Словенија и Бугарија.

Календар
А репрезентација